DIGITÁLIS FOTÓSTÚDIÓ - Egyediség mindenek felett!

Poszter

A kedvenc képeid ne csak a laptopodon jelenjenek meg!
Nyomtasd ki nálunk extra nagy poszterként, és dobd fel vele a lakásod falát! A poszter nyomtatás sokkal egyedibb, mint a boltban megvásárolt poszterek!

Az A3-nál nagyobb méretű nagyítások kivitelezéséhez több nagyformátumú, poszternyomtató áll rendelkezésünkre. Poszter technológiánk során úgynevezett pigmentes festék használata által a nyomatok azonnal UV védettek, nem fakulnak az idő múlásával sem, az utólagos felületkezeléstől függetlenül. A nyomatok maximális szélessége 152 centiméter, a hossza akár a 30 méter is lehet. Az elkészült nyomatok fóliázás általi felületvédelme, habkartonra történő kasírozása is lehetséges.

A poszter nyomtatás szolgáltatásunkhoz kérlek töltsd le szoftverünket, ahol megszerkesztheted a terméked, és megadhatod adataidat, melyek a vásárláshoz szükségesek.

260 grammos selyemfényű fotópapír

Méret (cm)Ára (bruttó ár)
40×401.590 Ft
40×602.390 Ft
50×502.490 Ft
35×501.750 Ft
50×703.490 Ft
70×1006.890 Ft
Tetszőleges méret is lehetséges9.900 Ft/nm
Festővászonra nyomtatás
390 grammos pamut festővászon
(vakrámára feszítés illetve keretezés nélkül)
Tetszőleges méret: 10.990 Ft/nm áron.

Az oldalon bruttó árak szerepelnek, már tartalmazzák az áfát!

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted üzletünkben, Budapesten az Etele út 63. szám alatt. Viszont az ország egész területére is tudunk szállítani, amennyiben azt szeretnéd. Megbízható futárcéggel dolgozunk a Házhozszállítás menüpont alatt tudsz tájékozódni a részletekről és a fizetési feltételekről.

Bármilyen probléma merül fel a szoftverrel kapcsolatban, vagy egyéb kérdésed merül fel, keress fel minket bizalommal, minden kollégánk nagyon segítőkész, úgyhogy állunk rendelkezésedre!