DIGITÁLIS FOTÓSTÚDIÓ - Egyediség mindenek felett!

Online Fotókönyv rendelő

Elkészült a vadiúj online FotóKönyv rendelő szoftverünk! Probáld ki és rendelj egy FotóKönyvet tőlünk, állati jó, saját fotós borítóval!

Még jobb minőségben mint eddig! Ráadásul, ugyanazon az áron sokkal több oldalt adunk! 

Lepd meg szeretteid egy igazán igényes ajándékkal. A DigiLabor FotóKönyv kézi kötéssel készül, így garantáltan minőségi terméket kapsz, mindez kedvező áron! Kedvenc képeidet köttesd könyv formájába, amely örök és szép emlék marad. A FotóKönyv olyan ajándék, amely minden korosztálynak, és minden alkalomra tökéletes!

A mai napig a vegyszeres (RA4) fotópapír az egyetlen hordozó, amely minőségvesztés nélkül képes közvetíteni a képpontokban tárolt összes információt! Jóval nagyobb színtér, gazdagabb tónusátmenet megjelenítése lehetséges, mint bármely más technológia által, ráadásul rasztermentesen. Az általánosan elterjedt digitális nyomtatással történő gyártásnál a digitális fényképek RGB színmódjának konvertálása szükséges, amely önmagában is minőségvesztéssel jár.

A Digilabor.net fotókönyvei kizárólag prémium fotópapírra, vegyszeres(RA4) előhívással, igényes kötészeti eljárással készülnek, a fotókönyvek lapjai 180 fokban, akár panorámaképpé nyithatóak. A könyv lapjainak, borítójának tervezéséhez a szoftverünk nyújt segítséget, ahol könynedén összeállíthatod, majd megrendelheted a terméket.

Áraink:

MéretAlap árExtra oldalak ára
15 x 20 cm (30 oldal)8.990 Ft150 Ft/oldal
20 x 20 cm (30 oldal)11.990 Ft200 Ft/oldal
20 x 27 cm (30 oldal)13.990 Ft250 Ft/oldal
27 x 27 cm (30 oldal)19.990 Ft350 Ft/oldal

Budapesti üzletünkben készül a FotóKönyv, így ha sürgős, már 5 napon belül átveheted, de amennyiben szeretnéd házhoz is tudjuk szállítani, megbízható futárcégünkkel. Amennyiben kérdésed van keress fel bátran valamelyik elérhetőségünk egyikén és kollégáink állnak rendelkezésedre.

Az online FotóKönyv szerkesztő szoftver használata nagyon egyszerű! Készíts egy mappát a fotóiddal, válaszd ki a megfelelő méretet, és indulhat is a szerkesztés! Különböző sablonok közül választhatsz mind a háttereket illetően, mind az elrendezéseket. Nagyon sok fajta van és igyekeztünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Az online FotóKönyv szoftverünk segítségével könnyen, gyorsan összeállíthatod a legjobb ajándékot, és a legszebb albumot a családnak.

Az összeállítást el is mentheted, és később folytathatod!