DIGITÁLIS FOTÓSTÚDIÓ - Egyediség mindenek felett!

Hűtőmágnes

Különleges ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet? Otthonosabbá szeretnéd varázsolni konyhádat? Készítess saját fényképes hűtőmágnest! Az egyedi hűtőmágnes szuper ajándék, hiszen ki ne örülne egy a szerettei fényképével, vagy bármilyen más egyedi fényképpel, felirattal ellátott hűtőmágnesnek. Nem csak ötletes ajándék, de igen tartós is, örökre a konyha dísze maradhat!

A laborált minőségű, egyedi  fényképes hűtőmágnes tartós élettartammal rendelkezik, így tényleg örök ajándék lehet bárki konyhájába.

A mai napig a vegyszeres (RA4) fotópapír az egyetlen hordozó, amely minőségvesztés nélkül képes közvetíteni a képpontokban tárolt összes információt! Jóval nagyobb színtér, gazdagabb tónusátmenet megjelenítése lehetséges, mint bármely más technológia által, ráadásul rasztermentesen.

Lekerekítést már nem vállalunk, így a fotód porcikái garantáltan megmaradnak:)

A megrendeléshez kérlek töltsd le szoftverünket, ahol megszerkesztheted a terméked, és megadhatod adataidat, melyek a vásárláshoz szükségesek.

Hűtőmágnesek már 350 forinttól!

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted üzletünkben, Budapesten az Etele út 63. szám alatt. Viszont az ország egész területére is tudunk szállítani, amennyiben azt szeretnéd. Megbízható futárcéggel dolgozunk a Házhozszállítás menüpont alatt tudsz tájékozódni a részletekről és a fizetési feltételekről.

Bármilyen probléma merül fel a szoftverrel kapcsolatban, vagy egyéb kérdésed merül fel, keress fel minket bizalommal, minden kollégánk nagyon segítőkész, úgyhogy állunk rendelkezésedre!