DIGITÁLIS FOTÓSTÚDIÓ - Egyediség mindenek felett!

Házhozszállítás

Kedves vásárlónk!

Cégünknél lehetőség van házhozszállítást kérni, amelyet a GLS Futárszolgálat teljesít. Fontos megjegyeznünk, hogy szállítási címként olyan helyszín megadását javasoljuk, ahol a futárszolgálat munkanapokon 8 és 17 óra között bármikor kézbesíthet a címzettnek.

A feltüntetett díjak Magyarország egész területére érvényesek. Amennyiben utánvéttel szeretne fizetni, akkor készítse elő az összeget a szállítás napjára, amelyről előzetesen tájékoztatni fogja Önt, a GLS Futárszolgálat. Az utánvétnek nincsen plusz költsége.

A szállítási árakat befolyásolja a csomag súlya és mérete. Amennyiben eltér a lentiektől, értesíteni fogjuk előzetesen az esetleges árváltozásról.

0 – 9999 Ft rendelési érték között

1990 Ft

10 000 – 19 999 Ft rendelési érték között

990 Ft

20 000 Ft rendelési értéktől

ingyenes

Javasoljuk, hogy házhozszállítási igényét már megrendeléskor jelezze, de a kiszállítás érdekében később is eljárhat a kapcsolat alatt található elérhetőségeinken keresztül.

Személyes átvétel:

Lehetőség van személyesen átvenni a megrendelt terméket az üzletünkben (1119 Budapest, Etele út 63.). Ez esetben a termék árán felül nincs más költsége. A nyitvatartásról, illetve az elérhetőségeinkről szintén a kapcsolat menüpont alatt tud tájékozódni. Amennyiben személyesen veszi át a terméket, kérem várja meg kollégánk visszajelzését a termék elkészülési idejével kapcsolatban.

Fontos! Amennyiben személyesen veszi át a terméket, kérjük készüljön úgy, hogy nálunk csak készpénzzel lehet fizetni, nincs az üzletben bankkártya elfogadó terminálunk.