DIGITÁLIS FOTÓSTÚDIÓ - Egyediség mindenek felett!

FotóBögre

Miért ne díszíthetnéd kedvenc képeddel a bögrédet, amiből mindennap iszol? Kíváló ajándéknak is, például a munkatársak jót derülhetnek a csapatépítő vicces pillanatait megörökítő képeken. Kreativitásodnak most semmi nem szabhat határt! Az egyedi fényképes bögre nem csak fotót, de feliratot is tartalmazhat, ahogy csak Te szeretnéd! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő fotót és amennyiben feliratot is szeretnél a bögrére, úgy azt szerkeszd a képre.

Az egyedi fényképes bögre maximálisan nyomtatható palástmérete 200mm x 100mm. A fénykép magasságában kifutósan kerül a bögrén elhelyezésre, a bögrét az alsó és felső széle között teljesen kitölti. A kép alsó és felső szélén kb. 3-3 mm tartalomvesztéssel kell számolni, ezért ne helyezz fontos tartalmat, pl. feliratot közvetlenül a kép alsó vagy felső széle mellé. A fénykép szélességben (maximum 200mm hosszig) teljes terjedelmében nyomtatásra kerül, a fénykép jobb széle közvetlenül a bögre szemből nézett fülétől balra, attól 2 cm-re kerül illesztésre.

Akár színes belsejű bögrét is választhatsz, a mindenkori színekről érdeklődj üzletünkben személyesen, vagy keress fel minket telefonon! Budapesten könnyen eljuthatsz hozzánk, hiszen a Móricz Zsigmond körtértől csupán 10 percre vagyunk. További különlegességeket is találsz nálunk és minden kollégánk szívesen áll a rendelkezésedre! Nézz körül weboldalunkon!