DIGITÁLIS FOTÓSTÚDIÓ - Egyediség mindenek felett!

Cégünkről

 

A Digilabor.net 2004. évben kezdte meg fotószolgáltatását, a nagymúltú nyomdai előkészítő stúdióval és digitális nyomdával, a DigiNyomdával együttműködve, vele közös telephelyen. A kedvező áron nyújtott minőségi szolgáltatásnak, ügyfélorientált kiszolgálásnak, folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően az üzletág fejlődése töretlen volt. A kezdeti egy laborgép mellé hamarosan többgépes rendszer kiépítése vált szükségessé. A maximum A3 méretű vegyszeres nagyításra képes professzionális laborgépek mellett nagyformátumú nyomtatók álltak üzembe, melyekkel fotóminőségű poszterek és vászonképek gyártása kezdődhetett meg. A nyomdaiparban is gyakorlott csapatnak és a telephelyen rendelkezésre álló, jól felszerelt kötészetnek köszönhetően a különbőző méretű nagyítások mellett kreatív termékek jelentek meg a kínálatban. A fotónaptárak, fotókönyvek és egyéb termékek grafikai alapterveit profi dizájnerek biztosítják, de jelentős alkotói szabadságot hagyva a megrendelők részére. A laborálás a kreatív termékek esetében is vegyszeres (RA4) technológiával történik, melyet követően igényes kötészeti megoldások által nyerik el végleges formájukat. A portfolió a különböző képkeretezési technológiák megjelenésével tovább bővült, mára a Digilabor.net az ország egyik meghatározó szolgáltatójává nőtte ki magát. Sokat mondó tény, hogy az egyre növekvő ügyfélkörben épp úgy megtalálhatóak a profi, hivatásos fényképészek, mint az amatőr felhasználók.

Rólunk mondták:

“Ma kézhez kaptuk a naptárakat, és nagyon szépen szeretnénk megköszönni! Gyönyörűek lettek! :) Hálás köszönet profi munkátokért!””
Roppant precízek és vevőközpontúak vagytok, amit nem sok fotólaborban tapasztal az ember… Az átadott anyagot köszi! Remek lett mind!””
Digilabor a legjobb magyarországon!“”
Nagyon klassz a minőségi képkidolgozásotok, az áraitok és a kiszolgálás! Ezért szeretünk odajárni :)”
“Papírkép előhívás? Hol máshol?! Digilabor, lájkollak! :)”
“Naptárak,Fényképek!! Csak nálatok! A lányom születése óta, csak a DigiLabor készíti a képeinket, és a karácsonyi ajándékot a Nagyszülőknek!! (Naptár) Köszönjük a kiváló minőséget, gyorsaságot!!! További Sikeres Munkát!! :-)))”
“Mai napon megkaptam a két naptárat, nagyon szép lett, örülök, hogy az Önök cégét választottam a sok közül. Ennek egyik fő oka a letölthető prgram volt, amivel sokkal gyorsabban össze tudtam állítani a naptárat, mintha egyesével kellett volna feltöltögetnem a képeket. De a minőségben sem csalódtam, sőt.”
“Tavaly rendeltünk nálatok pár naptárt, s nagyon meg voltunk elégedve, igazán minőségi, szép munka volt! Idén is szeretnénk pár naptárt csatolni a családi csomagokhoz. Megírnátok nekem, hogy mi az utolsó megrendelési időpont, ha karácsonyi ajándékként szeretném átadni (azaz, jó lenne, ha Karácsony előtt megérkezne)?”
“Még egy visszajelzéssel tartozom a naptárakkal kapcsolatban. Nagyon-nagy sikere volt mind a szülők, mind az óvónénik körében. Nagyon dicsérték a szép és igényes munkát. Szóval még egyszer köszönjük szépen. További sok ilyen szép “pipát” kívánok!”
“A múlt heti rendelésemmel – mint azt a kézhezvétel után megírtam – nagyon elégedett vagyok! Örültem annak, hogy olyan színek köszöntek vissza papíron, amit én vártam. Elég régóta fotózok, sok helyen nagyíttattam már képet neten keresztül is, de ez mindent felülmúl!”
DigiLabor forevör! :) Most hívott egy kedves ismerősöm nagy megelégedéssel, csak későbbre ígértetek a naptárját, de ma már kapta is a visszajelzést, biza jöhet érte. Szerte szét van az örömtől. :) Bizony, a DigiLabor: kompromisszum nélküli minőség, gyorsaság, korrekt ár!
“Köszönöm a képeket! Villámgyorsan megérkeztek, csúcs a minőségük, és a naptár is szuper! Szép ajándék lesz!”
“Kedves Digilabor! Megkaptam a megrendelt naptárakat,melyeket nagyon szépek köszönök. Nem tudtam,hogy milyenek lesznek majd,nem tudtam,hogy mire számítsak,de amint megkaptam őket nagyon elégedett voltam az eredménnyel,sőt,nagyon tetszenek,nagyon szépek és jó minőségűek,tökéletes ajándék lesz a nagymamáknak. Az első rendelésemnél is megvoltam elégedve megrendelt képekkel,de ez a mostani még inkább megerősített abban,hogy a jövőben is Önöket válasszam. Elnézést,ha levelemmel zavartam volna Önöket. Kellemes Ünnepeket és megrendelésekben gazdag boldog új évet kívánok Önöknek! Tisztelettel egy tökéletesen elégedett vásárlójuk